“Om weer verliefd op mijn man te worden, ging ik naar de datingsite”

  • 11 أغسطس، 2022
  • بواسطة : admin

De 48-jarige Marina kwam erachter dat haar man flirt met andere vrouwen op de datingsite en met haar gaat verspreiden. Om zijn liefde terug te geven, besloot ze zich op dezelfde site te registreren. Na 5 jaar vertelt ze wat ze moest doorstaan.

“Een geweldige vreemdeling, ik denk dat we elkaar moeten ontmoeten”. De man met wie ik meer dan 20 jaar samenwoonde, werd verliefd op een bepaalde fee Ellie. En deze Ellie was ik! De vreugde van het feit dat ik weer geliefd ben, was gemengd met schaamte voor bedrog en angst voor openbaring.

In plaats van woede over de verkeerde echtgenoot, voelde ik nu een afkeer van mezelf. Ik werd uit euforie in depressie gegooid: ik was in de zevende hemel van zijn zachte woorden in de chat en leed aan volledige onverschilligheid “in het echte leven”. Met elke nieuwe boodschap begon mijn hart woedend te bonzen als een liefde voor een meisje.

Ik zou niet kunnen eten of slapen. Ik zei tegen mijn man dat ik problemen heb op het werk, hoewel hij niet zo geïnteresseerd was in mijn toestand. Natuurlijk is hij zich soms bewust van haar goed -met betuttelende intonatie, maar toen schreef hij aan Ellie dat zijn vrouw hem niet langer opwond en dat hij met haar zou verspreiden.

Zelfs vandaag weet mijn man niet waarom ik eigenlijk heb besloten om me op de site te registreren. Hij denkt dat ik frivoliteit toonde, zou een roman beginnen, maar ik wilde het gewoon teruggeven. Ik heb hem nooit bedrogen. En hoewel ik weet dat ik niet van begin tot eind heb geëindigd, kan ik niet zeggen dat ik spijt heb van wat ik heb gedaan. Tot dat moment vond ik mezelf oprecht en gezond.

Lange tijd was ik geamuseerd door de gedachte dat ik, bewegend langs de carrièreladder, geen compromis sluiten, altijd mijn woord hield en degenen respecteerde met wie ik werkte. Pavel en ik hebben twee volwassen kinderen, op dat moment woonden ze niet meer bij ons. Ik heb veel gewerkt, hij ging vaak meerdere dagen op zakenreizen.

Meer recent hebben we de crisis overleefd: ik ontdekte dat hij al enkele jaren een minnaar in het buitenland heeft gehad. Toen hebben we ermee omgegaan. Ik ben hem vergeven. In ieder geval dacht ik zo oprecht.

Zodra hij zijn e -mail niet had gesloten, ging hij aan het werk. De verleiding was te groot. Een brief van die zeer voormalige minnares, Nina trok meteen mijn aandacht. Ze vroeg Paul om haar nog een kleine service te bieden: om je te helpen registreren op de datingsite om “maximale kansen te hebben om iemand te vinden die vergelijkbaar is” met mijn man. Tot mijn grote opluchting viel Pavel niet op deze haak – hij stemde ermee in om te helpen, maar zonder flirten.

Na verschillende klikken te hebben gemaakt, zag ik echter letters van dezelfde site met de bevestiging van de registratie en de bijnaam van de nieuwe gebruiker – Pashutto. Dus hij registreerde zich daar zelf! En de dag vóór gisteren was er een melding dat een vrouw hem een ​​datum heeft benoemd.

Anderhalf uur is verstreken sinds het moment dat ik naar de computer ging, en pas toen besefte ik dat ik na mijn eigen echtgenoot was doorgebracht. Maar hoe kon ik over zijn plannen leren zonder mezelf te verraden? Ik ging naar VA-bank: ik heb mijn gebruikersnaam en wachtwoord voor zijn account op de site geschreven.

Toen ik daarheen ging en de correspondentie las, vertrok mijn aarde onder mijn voeten. Tien of twintig vrouwen roteerden rond haar man en hij douchte met tederheid: “lieve”, “mijn zon” of (meestal) “mijn enige”. Ik voelde dat hij het unieke vernietigde dat tussen ons was. Ik zal niemand zo’n ervaring wensen. Zelfs vandaag doet het me pijn om dit te onthouden.

Mijn man verborg een echte leeftijd, vond een hobby uit en mijn kinderen en mijn kinderen bestonden helemaal niet in zijn leven. En deze pathos, deze suikerachtige zoete woorden die ik leuk vond toen ze tot mij gericht waren, leken nu walgelijk. Is deze ellendige womanizer echt mijn man?!

Ik scrolde alle mogelijke scenario’s in mijn hoofd: om nare dingen te schrijven aan al deze vrouwen namens hem, om een ​​schandaal te regelen, hem op zijn lachende voorraad te zetten, te verschijnen voor een van de datums … maar ik heb er nog nooit over nagedacht om verlaten te zijn hem.

Het was toen dat ik stopte met eten en slapen. Hoe de geobsedeerde zat op deze site, las zijn correspondentie steeds opnieuw en wist niet wat te doen. Ik stond ‘s nachts op om berichten opnieuw te lezen, en kwam zelfs op het punt dat ik mezelf opsloot in een badkamer met een laptop toen mijn man thuis was. Natuurlijk moest ik stoppen met dit te doen en met hem te praten, maar ik had er niet de kracht voor. Ik wilde niet dat ik voor de gek hield.

Op de datingsite, het bewerken van mijn profiel, heb ik gewoon de kenmerken gekozen die mijn man in mijn vrienden wilde zien. Wat ik niet merkte, is mijn avatar geweldige gelijkenis voor mij. Het systeem faalde niet: Pashutto verscheen onmiddellijk op de lijst met geschikte kandidaten voor dating. Het moeilijkste was om het eerste bericht te schrijven. Ik kon meerdere dagen niet beslissen. Het was genoeg om naar zijn bijnaam in mijn lijst met contacten te kijken, en mijn hart was bevriezen. Hij is hier, ik kan het weer vinden, en toch.

Toen ik besloot: schreef snel een paar eenvoudigste zinnen-een kleine fantasie en meer mysterie. Ik kende het recept voor een cocktail die moest werken. Hij antwoordde niet meteen – hij was erg druk met anderen. Ik heb me nooit afgevraagd of hij met al deze “alleen” heeft geslapen. Fysiek was dit nauwelijks mogelijk, maar ik maakte me er geen zorgen over. Ik wilde één ding: hij zou de voorkeur geven aan de rest. Opnieuw.

Eindelijk antwoordde hij me. Net zoals hij antwoordde en alle anderen. Ik herkende meteen al deze postzegels, maar deed alsof ik het aas doorslikte. In het begin hield ik afstand, maar geleidelijk kwamen we dichterbij. Toen we de hele nacht hebben gecontroleerd. Hoe de kinderen elkaar vertelden over hun favoriete kleuren, gerechten, schilderijen, gedichten … Op een fijne dag vertelde hij me dat hij altijd op zoek was naar zoals ik, en nu zou hij zijn vrouw verlaten en me ontmoeten.

En natuurlijk droomt hij ervan mijn “echte gezicht” te zien!

Het dook me in een verdoving en ik antwoordde niet. Hij stuurde het laatste bericht naar de echte jachthaven naar mijn persoonlijke adres: “Fairy Ellie ben jij?”Onbewust (of niet?) Ik gaf hem te veel tips. Het masker werd neergezet.

Leave a comment

لن يتم نشر عنوان بريدك الإلكتروني. الحقول الإلزامية مشار إليها بـ *

error: Content is protected !!
Call Now Button
×