és az igazi megkülönböztető az, hogy nincs ülése.

  • 28 مارس، 2023
  • بواسطة : admin

és az igazi megkülönböztető az, hogy nincs ülése.

Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -t vagy a Firefoxot. A „de” szó megcáfolja azt, ami csak az előtte jött. Ez az oka annak, hogy „nincs bűncselekmény, de”, mindig megelőzi a sértő nyilatkozatot. Vigyázzon a „Buts” -ra a saját beszélgetésedben. Fontolja meg, hogy kicserélje őket „és” -re. Nagy különbség van az „Igen, csak egyszer élünk, de meg kell takarítanunk a nyugdíjba vonulást”. És “Igen, csak egyszer élünk, és meg kell takarítanunk a nyugdíjba vonulást.” Az előbbi érvénytelenítő, az utóbbi támogatja a bónusz javulását. Ez egy időbeli tesztelt technika kisgyerekekkel-„lefekvés. Tudom, hogy szeretné, ha fel tudna maradni. Igen, sokkal szórakoztatóbb, ha felmaradunk, nem igaz? Azt szeretné, ha egész éjjel fel tudna maradni, és soha nem megy le lefeküdni. A felnőtteknél természetesen nem olyan paternalista, hanem az érvényesítés ugyanaz. Például: „Igaza van, az Amazon -on való cucc megszerzése rendkívül kényelmes. Szeretem, ha nem kell a boltba mennem. És azt tapasztaltam, hogy az egy kattintással gomb valóban felgyorsítja a hitelkártya-számlát. ”9. tipp: Védelem! A védekezés szinte mindig megöl egy beszélgetést. A Kanári a szénbányában az érzelmi állapotod. Amikor úgy érzi, hogy megtámadta, lélegezzen lassan, majd validálja a beszélgetési partnerét – a támadásaikkal. Ezután menjen vissza az otthoni bázisodba – a célt, ahol mindkettő nyer. Például: „Nagyon sajnálom, ha úgy gondolom, hogy a gyermekének zaklató címkézem – látom, hogy ez milyen frusztráló lenne, és nem vagyok itt, hogy ezt tegyem. Azért vagyok itt, hogy kitaláljam veled, hogyan tudunk összeállni, hogy segítsünk a gyerekeknek, vagy lélegzeteljesítsenek egymástól. ” Vagy egy másik példában: „Szörnyűnek érezném magam, ha hagyná ezt a beszélgetést támadva vagy nyomva. Azt szeretném tenni, ha kitalálom, hogyan érezhetjük magunkat egymáshoz, és a kapcsolatunk jobb működését mindkettőnk számára. ”

10. tipp: bocsánatot kérni (okon belül). Az okos bocsánatkérések semmit sem fizetnek. És csodákat dolgoznak, hogy hatékonyabbá váljanak. „Sajnálom, hogy korábban nem voltam egyértelmű; Amire gondolok … “Sajnálom, tudom, hogy ezt a témát nehéz beszélni, és tudom, hogy mindketten azt akarjuk, hogy mi a legjobb a nagymama számára.”

Ugyanakkor két figyelmeztetés van itt. Az egyik, különösen a nők számára – ne bocsánatot kérjen az igények vagy a meglévők iránt. Ne mondd: „Sajnálom, hogy ezt felhoztam – olyan hülye” vagy „Nagyon sajnálom, hogy ezzel zavarom.”

kettő, ne adj hamis bocsánatot. Hamis bocsánatkérésben a „Sajnálom”, a „te” szó követi. – Sajnálom, hogy félreértetted. “Sajnálom hogy így érzel.” Egy igazi bocsánatkérés következik az „én sajnálom” az „I.” szóval. “Sajnálom, hogy elvesztettem a temperamentumomat, amikor erről korábban beszéltünk.” „Sajnálom, hogy bántottam az érzéseidet.”

11. tipp: Csak a tények. A tények nem gyújtó és sértő. Például egy tween -hez: „Észrevettem, hogy a tiszta mosoda egy halomban van a padlón. És péntek van, ami a juttatás napja. ” Akkor hagyja, hogy hozza létre a kapcsolatot. Remélhetőleg nem kell egy másik szót mondani. Kedvenc példa erre a technikára egy olyan barátomtól származik, amelyet nemrégiben telepítettek Afganisztánban. Valószínűleg megmentette az egységével beágyazott tudatlan riporter életét – és az ego -t -, kijelentve, hogy „ez egy igazán fényes ing.”

12. tipp: Menj az érzéseiddel. Senki sem vitatkozhat azzal, hogy érzi magát. Még jobb, ha lágy érzéssel jár – sadness, aggodalom, szégyen, bűntudat, elutasítás, sebezhetőség -, bármi is a harag kemény érzése alatt áll. Egy partner számára: “Biztos vagyok benne, hogy nem próbálja meg ezt megtenni – nem gyakran szexelni kell, hogy elutasítottam.” Vagy egy tinédzser számára: „Megkaphatom a segítségedet valamivel? Aggódom az új tömeg miatt, amellyel a közelmúltban lógottál. ”

13. tipp: Válasszon egy jó pillanatot. Ne próbáljon beszélni, amikor valaki elvonja, kimerült, rohanással, stresszben vagy részeg. Véleményem szerint a jó beállítások tartalmaznak egy hosszú autóútot, miután megnézték vagy elolvastak valami rokonságot, vagy sétálva.

Alsó sor: Ez egy recept. Kezdje az egységes leválasztással. Adjon hozzá egy darab tényt, érzéseket és hajlandóságát, hogy természetesen kíváncsi legyen. Díszítsük azt egy Columbo végével, és elindított egy mesteri párbeszédet.

Vegye figyelembe, hogy ez a recept megszerzett íz. Legtöbbünknek egész életében elkerüljük a konfliktusokat mögöttünk, és nehéz szokás lehet megváltoztatni. Kezdje el egy vagy két megközelítéssel, majd építsen onnan. Hamarosan nem kell elkerülnie a konfliktusokat, mert nindzsa leszel, hogy valóban produktív beszélgetéseket folytat.;

oldalak

«Első‹ előző12 Minden tartalom itt csak információs célokat szolgál. Ez a tartalom nem helyettesíti a saját mentálhigiénés szolgáltató szakmai megítélését. Kérjük, keresse fel az engedélyezett mentálhigiénés szakembert minden egyes kérdés és kérdéssel kapcsolatban.

a szerzőről

Ellen Hendriksen, PhD

dr. Ellen Hendriksen volt a hozzáértő pszichológus podcastja 2014 és 2019 között. Klinikai pszichológus a Bostoni Egyetem szorongás- és kapcsolódó rendellenességeinek (CARD) központjában. Ph.D. az UCLA -n, és befejezte képzését a Harvard Medical School -ban. Tudományos alapú, nulla ítéletének megközelítése rendszeresen szerepel a pszichológia, a Scientific American, a Huffington Post és sok más média. A debütáló könyve, a How To Your Oder: Csendes a belső kritikusod és a társadalmi szorongás feletti emelkedés, 2018 márciusában jelent meg. sebek. A megfelelő étrend segíthet-e megakadályozni a kitöréseket? A Safari -n. Ha szeretné hallgatni az audiót, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. számos. A vérvizsgálat megerősíti, hogy van HSV-1, az orális herpes vírusom. Van-e valamilyen javaslata az egészséges étkezési módszerekről és a legjobb ételek elkerülésére, amelyeket a herpesnél élnek? ”

A HSV-1 vírus hordozójaként Chris nem biztos, hogy egyedül. A becslések szerint a populáció 50–85% -a sétál ezzel a vírussal a véráramában. Sokan soha nem alakítják ki a mese hidegfájdalmát vagy a láz hólyagját. Lehet, hogy másoknak egész életük során egy vagy kettő van. És néhányat rendszeres kitörések sújtanak. A

HSV-1 a herpes simplex vírusra vonatkozik, és ugyanazon víruscsaládhoz tartozik, amely bárányhimlőt és övsömöröt okoz. Nem szabad megszabadulni a herpes vírustól; Az egész életedben a testedben marad. Az idő nagy részében, ha szerencséd van, a vírus nem működik, és nem okoz tüneteket. De a herpeszvírus újbóli aktiválásának lehetősége van, különösen akkor, ha az immunrendszerét a stressz, a fáradtság vagy a betegség gyengíti.

Milyen szerepet játszik az étrend abban, hogy megakadályozza a HSV -t, hogy felgyulladjon? Tekintettel arra, hogy hány ember befolyásolja ezt a vírust, kissé meglepő, hogy kevés kutatást végeztek. Természetesen ez nem akadályozza meg az embereket abban, hogy mindenféle tanácsot kiszabadítsanak. De az interneten felmerülő tanácsok nagy része anekdotikus vagy spekulatív, vagy akár csak téved. Például láthat olyan tápanyagokra vagy gyógynövényekre vonatkozó ajánlásokat, amelyek állítólag erősítik az immunrendszert, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy ezek a tápanyagok segítenek elnyomni a herpesz kitöréseit.

Gyakran beszélünk az „immunrendszerről” Mintha egyetlen berendezés lenne, mint egy kalapács vagy fűrész. A valóságban az immunrendszer inkább egy eszközkészlethez hasonlít, tele mindenféle különféle eszközzel a különböző munkákhoz. A világ legélesebb fűrésze nem lesz sok felhasználás, ha a Philips Head csavarhúzóra van szükség. az immunrendszerből. Olyan dolgokat keresünk, amelyek kifejezetten befolyásolják a vírusokra adott immunválaszot … és nem csak a kémcsövekben, hanem a tényleges emberekben is. > Oldalak

12Next ›Utolsó»

A szerzőről

Monica Reinagel, MS, LD/N, CNS

Monica Reinagel egy testület által tanúsított engedéllyel rendelkező táplálkozási szakember, szerző és egy alkotója, és az egyik alkotója, és az egyik alkotója, és az egyik alkotója, és az egyik alkotója. az iTunes legmagasabb rangú egészségügyi és fitnesz podcastjai. Tanácsai rendszeresen szerepelnek a Today Show -ban, a Dr. Oz, az NPR -ben, valamint a nemzet vezető újságaiban, magazinjaiban és weboldalain. Van táplálkozási kérdése? Hívja a Nutrition Diva hallgatói vonalát a 443-961-6206 telefonszámon. A kérdésed szerepelhet a show -ban.

Az elliptikus edzők jól ismert tornatermi kapcsok, de mi van, ha inkább a szabadban tartózkodik? Írja be az elliptikus kerékpárokat! Miután a fitnesz divatja egyszer úgy tűnik, hogy ezek a kontrapciók tartós rajongókat szereznek. Van-e előnye annak, ha kiválasztjuk őket egy rendszeres kerékpárral szemben? Jelenleg lejátszási problémákat tapasztalunk a Safari -n. Ha szeretné meghallgatni az audio -t, kérjük, használja a Google Chrome -ot vagy a Firefoxot. A gyors és piszkos elliptikus edzők nemcsak az edzőteremnek, hanem kint is lovagolhatják őket. Ezek a futáshoz jó alacsony hatású alternatíva. A kültéri elliptikus kerékpárok több izom-aktiválást eredményeznek, mint a sétát, és magában foglalják a felsőtest és a mag szilárdságát is. Az utóbbi időben több lehetőség és szórakoztató terv közül lehet választani.

Nagy rajongója vagyok a kerékpározásnak, mert szórakoztató, gyors módja annak, hogy körülkerüljünk a városba, és nagyszerű edzés. De azt is tudom, hogy amikor kerékpározom, sok időt töltök ülő helyzetben. Ez lerövidítheti a csípőhajómat, és fájdalmat és merevséget okozhat a nyakamban, a vállamban és a hátamban. Ha csak lenne mód ezeknek a kérdéseknek a megoldására anélkül, hogy levettem volna az útról.

Talán van.

Körülbelül 10 évvel ezelőtt egy barátom mesélt nekem erről a funky kerékpár-szerű eszközről, amelyet elliptigo-nak hívott. Azt írta le, mint „kerékpár és elliptikus edző szerelmi gyermeke”. Néhány héttel később megjelent, hogy találkozzon velem, és igen, pontosan így néz ki. Van kormánya és kereke, mint egy kerékpár, de a pedálok helyett azok a nagy lábpárnák vannak, mint egy elliptikus gép az edzőteremben.

És az igazi megkülönböztető az, hogy nincs ülés. Úgy tűnik, hogy a

kültéri elliptikus kerékpárok egyre népszerűbbek. Elkezdtem látni ezeket a kontrapciókat a szomszédságom körüli utcákon, sőt még 4x akadályverseny világbajnokot és ultrarunner Amelia Boone -t láttam, hogy a Twitteren az övéről szól. közelebbről megnéztem. Erő- és kondicionáló kutatás. Ez a tanulmány összehasonlította egy egyszerű régi kerékpár használatát egy elliptikus edzővel, amelyet Wingate tesztnek hívnak. Ez a teszt egy 30 másodperces, teljes, maximális erőfeszítés, amely méri a sportoló teljesítményét. A teszt ebben a verziójában a kutatók önkéntesek mind kerékpárral, majd elliptikussal vezettek, miközben a test három fő energiarendszerének energiatermelését mérték: oxidatív, foszforolitikus és glikolitikus energiarendszerek. Ezután összehasonlították az oxigénfogyasztást és a vér -laktátszintet. Ne feledje, hogy nincs ülés), az elliptikus edző sokkal gyorsabban tudta elérni az önkénteseket kimerült állapotba, mint egy szokásos kerékpár. , olyan gép kiválasztása, amely megkapja a karját, a magját és a lábad mozgóját.

Miért fontos ez? Nos, elviszem ebből a tanulmányból, hogy ha olyan szív- és érrendszeri gyakorlatot keres, amely maximalizálja az erőfeszítéseket, egy olyan gépet választ, amely a karját, a magját és a lábát mozgatja. A kültéri elliptikus kerékpárok pontosan ezt teszik.

3 ok az ellipszisek kiválasztásának

Az elliptikus edzőktől eltekintve, hogy nehezebbek, mint a kerékpárok (és hatékonyabbak az önkéntes teszt alanyok kimerítésében), lehet, hogy miért kívánja Vegye komolyan ezt a fadot, annak ellenére, hogy kissé furcsának tűnnek.

Alacsonyabb ütés

Az elliptikus edzőt eredetileg a futó mozgás megismétlésére tervezték, de kevésbé feszültséggel az ízületekre. És ha valaha is használtál, akkor első kézből megismeri, hogy sikerrel jártak. A sima ovális alakú mozgások, amelyeket a lábad végeznek, kétségtelenül alacsonyabb hatást gyakorolnak a bokára, térdre, csípőre és a hátra.

A Missouri Egyetemen végzett tanulmány egy elliptikus gépet egy futópadhoz hasonlított, és megállapította, hogy az elliptikus testmozgás szinte azonos volt a futópadi gyakorlattal minden szempontból, azzal a különbséggel, hogy az elliptikus edző sokkal kattintson ide most kevésbé közös hatást váltott ki.

Tehát ha aggódik az ízületeid miatt, de a szív- és érrendszeri fitneszét magasra akarja tartani, ez jó választás lehet.

Több izomot épít.

egy kanadai tanulmány, amely megvizsgálta, hogy az elliptikus gépek hogyan különböznek a gyaloglástól, és nagyobb izom -aktivációt találtak az elliptikus edzés során a siklásokból és a csípőből, mint a séta során.

Ha erősebb fenekét szeretne építeni, vagy növelni a csípőizmait, akkor ezt megteheti egy elliptikus edzőn. Elliptikus visszamenőlegesen megcélozhatja a négyfejűjét, és egyszerre kihívhatja a koordinációját. elliptikus edzőn.

magában foglalja a felsőtest

Mivel ezeknek a kültéri ellipsziseknek nincs ülése, és néhányuk a karok, a vállak és a mellkas erejét is használja, jó felső rész kapsz Test edzés, amíg a város körül tokszálsz. Ismét, mivel nincs ülés, akkor a mag izmainak többségét is használja, hogy egyenesen maradjon.

Ez azt jelenti, hogy időt takaríthat meg a felső test, az alsó test, ugyanakkor egy elliptikus edzőn. A választások még mindig elég korlátozottak. A tervek, szolgáltatások és funkciók sokféleségének köszönhetően nekem nagyon nehéz megmondani, melyik a legjobb. De itt van néhány kiemelkedő lehetőség. Míg többségüknek kormánya van (mint egy kerékpár), a Streetstridernek két fogantyúja van, amelyek előre és vissza mozognak. Határozottan választanám, ha érdekli a felső test előnyeit, amelyeket korábban említettem. A Streetstrider egy beltéri állványon is felállítható, hogy otthoni elliptikus edzővé váljon, amikor a külső idő félelmetes lesz.

Az Elliptigo ív 8 valószínűleg a legmenőbb megjelenésű.

error: Content is protected !!
Call Now Button
×