Моята книга добра храна, лошата диета може да ви помогне да започнете този процес.

  • 26 مارس، 2023
  • بواسطة : admin

Моята книга добра храна, лошата диета може да ви помогне да започнете този процес.

Исках да кажа „Винс не знае, че си жив…“ и такава лудост около наблюдението на всяка хапка, всякакъв вид храна. Ако не сте имали хранително разстройство, имах чувството, че ще го развиете, ако сте се придържали към него за някакъв период от време. “

yikes.

vshred pdfs.

В ежедневните си имейли Vshred споделя много PDF файлове, които са предназначени да изглеждат като съвети, за да улеснят живота ви, но в тях има много очевиден маркетинг.

Вземете този PDF за “желание. !

Винаги има таг за отстъпка от 20%/продажба на почти всичко, което Vshred продава, което дава илюзията, че получавате сделка.

не сте.

В края на краищата винаги има пари … винаги. Тези добавки никога не са доказани, че се борят с желанието.

Познайте какво се бори с желанието, макар че … да не се гладувате на нискокалорична диета или да ограничите определени храни и да разберете откъде идват желанието на първо място. Vshred вероятно няма да ви помогне с нищо от това.

vshred добавки.

Това е whoooooooooole Други f*cktangle на WOW.

Убеден съм, че Vshred прави голям процент от парите си от тяхната добавка. Те твърдят, че добавките „не са необходими“, но след това ги популяризират навсякъде, особено в ежедневните им имейли.

последовател ми изпрати този много дълъг, много спам имейл, който наскоро пристигна във входящата й поща. Това е типичен имейл на Vshred.

Ще видите, че той е не само пълен с глупости, но и се опитва да продаде добавки и програми Vshred отново и отново през цялото време. Червено знаме. А рекламите с нисък бар в самия край? Те са като олицетворение на спама.

Това е изцяло маркетинг. Но Vshred знае, че колкото повече сте изложени на тези връзки за продажби, толкова по -голяма е вероятността в крайна сметка да пещерите и да купите продукта.

Никога не успява да ме учудва по дължините, на които ще отидат продавачите на MLM и „треньорите“ ще отидат да продават своите продукти.

Не ме разбирайте погрешно: не всеки, който продава MLM продукт, е подозрителен.

Но твърде много MLM „хуни“-наречен за техния начин на студено поща, дори и най-отдалечените познати с началната линия, „Хей, хун… Измина доста време“, Продайте лъжи за преместване на продукт.

Тези хуни може наистина да повярват в продуктите на своята компания, но те правят крачка напред, като наистина пият помощта на Kool. Те стават толкова инвестирани в своя MLM, че рационалната мисъл пада от пътя (ако някога са имали способността за рационална мисъл на първо място, но бих искал да им дам полза от съмнението, поне.)

Това води до вида на съдържанието, за което ще говорим тук: Съдържание, което казва на такова лудо хранене, се крие, че така опровергава границите на благоприличието и човешката физиология, че честно казано е чудно как компаниите позволяват да бъде да бъде изложени там изобщо.

с изключение на това, че тези компании за MLM изглежда не се интересуват от това, което техните търговци излагат там. Има отчетлива липса на надзор, поради което виждаме следните лъжи да се повтарят отново и отново от самите хранителни млми и техните продавачи:

желанието може да бъде спряно с добавки.

Хранителните MLM обичат да говорят за това как техните добавки „копнежи за ограничаване“. Тези продукти обикновено имат някаква комбинация от хром, витамини от В, протеини и фибри.

Тези хора определено не пият „Щастливото кафе“ на Еледността, което твърди, че потиска апетита и желанието с „известни“ естествени екстракти

Това, което те оставят, е, че желанието:

често са емоционални. Никаква добавка няма да помогне на това.

може да бъде, защото не давате на тялото си нещо, от което се нуждае – като въглехидрати.

Никаква добавка няма да помогне на това, но не и ограничава въглехидратите толкова силно воля!

може да бъде ситуационен. Никаква добавка няма да помогне на това.

може да бъде хормонален. Никаква добавка няма да помогне на това.

За тези от вас с PCOS желанието е по -сложно … но обикновено не се облекчава от добавки от всякакъв вид. Прочетете моя PCOS и диета публикация тук.

Никаква добавка никога не е показана, че подобрява желанието. За да управлявате желание, първо трябва да разберете откъде идват. След като имате тази информация, можете да започнете да се справяте с тях.

Моята книга добра храна, лошата диета може да ви помогне да започнете този процес.

Тяхната собствена формула е sh*t.

Какво е със собствени смеси и mlms?

О, да… Смеси без изброени конкретни количества на съставките позволяват на компанията да се справи напълно с „активни съставки“ (които вероятно не са толкова „активни“.)

Ето етикета от една от добавките на Thrive. Можем да видим кои съставки са в собствената формула, но не и техните количества.

Те също така улесняват маркетинга на уж „новаторски“ продукти за отслабване и уелнес. Лесно е да се каже, че вашата добавка или шейк е „революционна“, когато никой наистина не може да провери дали това е вярно… защото не им давате цялата история за това, което наистина е в нея.

Никога през живота си не съм виждал законна добавка разгледайте този сайт, която съдържа собствена смес.

Компаниите не трябва да крият това, което е в техните добавки. Не купувам защитата „но други хора ще откраднат това, което имаме!“; Когато хората влагат вашите продукти в тялото си, не бива да криете какво има в тези добавки.

Патентованите формули са просто друг начин за сняг на потребителя и ги карате да мислят, че даден продукт е специален, когато той наистина не е.

Моля, не си падайте за тази схема.

Техните MLM продукти ще трансформират живота ви.

Всяко хранене MLM продава диета, без значение какво ви казват.

Независимо дали е Arbonne, работи, Noom, Beachbody, Isagenix, Plexus или каквото и да е – всички диети.

харченето на пари за безполезни диети за боклук не преобразува живота ви; Това кара живота ви да е гаден.

Каквото и да вярвате, може да преобрази живота ви, диетата за отслабване няма да промени кой сте и каква е вашата ценностна система. Това няма да промени начина, по който се отнасяте към хората и колко мразите работата си.

Истинската трансформация често идва отвътре и отнема работа. Много от него.

Бъдете много скептични към всеки, който обещава трансформация и след това се опитва да ви продаде нещо. Това не е така, че нещо от това работи.

Техните продукти са „научно доказани“, за да направят x, y и z.

Вероятно не.

От всички MLM за хранене, които съм прегледал, мисля, че Juice Plus е единствената компания, която е направила проучвания на своите продукти.

и под „изследване“ имам предвид „куци проучвания, които съдържат пристрастия за потвърждение и се извършват от компанията“ нещо.

В противен случай MLM са склонни да се отнасят до проучвания, които са направени не върху техните продукти, а на съставки, които техните продукти съдържат. Тези проучвания могат да бъдат кратки, стари, за животни, с лоша методология и използване на дози и формулировки, които са напълно различни от това, което е в добавката на MLM, но мирянът обикновено не знае по -добре.

Когато видите „клинично доказани“ или „научно доказани“ или дори, „разработени от учени от Харвард!“ (Виждам това много и не означава нищо) бъдете скептични. Намерете действителните проучвания. Вижте какво казват. Ако не сте добре запознати с изследванията за хранене, накарайте някой да прочете проучването и да ви уведоми дали това потвърждава какво ви казва компанията/продавачът.

Имаме килограми и килограми токсични отпадъци в червата си.

;

Хранене MLM и уелнес 101.

хм, не, Карън, ние нямаме „токсична утайка“ в червата си. Също така: Тя открадна тази снимка от друг сайт. Продуктите на ItWorks не изглеждат така.

В света няма гастроентеролог, който да потвърди, че здравите хора без симптоми обикалят с килограми глупости в телата си.

Може би някой с чревна пречка би имал този проблем, но той също ще повръща и има ужасна болка в корема. С други думи, те ще се нуждаят от болница, а не тя работи детокс питие.

Колагенът е по -добър от всеки друг тип протеин.

можем ли просто да го прекратим с колаген?

На първо място, доказателствата около колагеновите пептиди, които правят всичко за кожа, коса и нокти, са слаби.

omfg. Modere, спрете сега. Колагенната пяна е обща BS.

Доказателствата около колагеновия протеин над други протеинови източници за отслабване не съществуват.

Няма доказателства, които подкрепят никакви претенции за здравето на червата за колаген. Така че не, костният бульон не „запечатва“ чревните ви епителни кръстовища. Това е просто най -лошото опростяване досега.

Ако харесвате колаген, по всякакъв начин го вземете. Но не очаквайте чудеса.

Можете да се насочите и изгаряте мазнините си – особено мазнините на корема – с добавки.

Не, все още не можете да намалите мазнините. Така че MLM, който ви обещава, че добавката му може да изгори мазнините ви в корема с гуми за отслабване * ahem * работи * ahem * не е прав с вас.

Тотална лъжа. Modere Trim не „изгаря мазнини.“

Въпреки че всяко хранене MLM продава собствената си горелка за мазнини, която съдържа уникална „собствена смес“, тепърва ще видя човек, който някога е изгорял всякакви мазнини, използвайки ги.

itworks е брутален. На първо място, техните гуми за отслабване не изглеждат нещо подобно. На второ място, това, което този човек твърди, е физиологична невъзможност.

Всяко лице или компания, продаваща мазнини горелки, игнорира основен физиологичен факт:

Никаква добавка изгаря мазнини. Ако се случи, това би било огромно откритие, за което всички биха знаели.

мазнини горелки. Огромен червен флаг.

Техните продукти са „премиум“, докато закупените от магазини версиите са „токсични“.

Спомням си продавачът на Usana, който се опитва да убеди жените, че редовните, пренатални витамини от дрогерии са токсични, докато тези не са.

Това просто не е вярно, но това е друг начин, по който MLM на храненето използват кеш за продажба на своите продукти.

Мам-срамуването в най-лошото си.

предполага, че:

Хората, които купуват неща от дрогериите, получават по -ниско качество и се подлагат на добавки с потенциални токсини и проблеми с контрола на качеството. Всъщност обаче обратното е вярно.

Същите тези хора не знаят за невероятността на добавките на X MLM и са в категорията „други“ – защото не са били просветлени. Този вид тактика има за цел да ви накара да мислите, че MLM е открил нещо вълшебно, което конвенционалната медицинска система е пропуснала. Newsflash: Това е невярно.

Хората, които използват продуктите на X MLM вместо марките на дрогериите, се грижат повече за себе си и са част от елитна „общност.“

Тези тактики са свързани с използването на идентичност и страх за маркетинг. Истината е, че продуктите на MLM не са показани, че никога не са по -добри от другите марки.

Определени добавки могат да блокират усвояването на мазнини или въглехидрати.

Какво е нещото, което казах по -рано в тази публикация?

Правилно: Ако работи, диетичната индустрия ще престане да съществува.

Thrive Cheat Meal не блокира това, което ядете. Това е абсурдно. Също така: яденето и след това да се опитате да „блокирате“ храната в системата ви звучи много разстроено. Моля, не се доверявайте на здравето си на някой подобен.

MLMS често използват съставки, които са изследвани – чудесен пример е Plexus Block, който съдържа морски водорасли и бял бъбречен боб. Има проучвания зад тези две съставки, но изненада – те са от 80 -те, а резултатите не бяха значителни.

Мислите ли, че ако съставките за блокиране на въглехидрати са били наистина ефективни, вече бихме го знаели и те ще бъдат използвани като лечение на първа линия за диабет и загуба на тегло.

Thrive Treat Meat е едно и също нещо.

боклука добавка, която очевидно блокира въглехидратите и мазнините, твърде добре е, за да е вярно.

Prickly Pear, Okra и Fiber Не блокират мазнини, хора. Станете сериозни, нали? Моля, не губете парите си.

също: Мазнините и въглехидратите не са ужасни, токсични неща, които трябва да „блокирате.“ Нека се измъкнем от този вид мислене (и мами, и вие не се нуждаете от такива).

Те наистина се интересуват от теб.

;

Преструвайки се, че са щастливи да се свържат отново, след като не ви говорят 15 години.

Преструвайки се, че имат най -добрите ви интереси в сърцето си.

nope.

Виждам хранителни продавачи на MLM като хора, които са били на потъващ кораб насред океана. Те непрекъснато се опитват да държат главите си над водата и ще стъпят на всеки, за да си поеме друг дъх.

това означава ли това да кажа?

Не се съмнявам, че тези хора изпитват изключителен натиск: Скорошно проучване за MLMS и доходите установи, че 47% от продавачите на MLM всъщност губят пари през времето, когато участват. Още 25% почивка дори, а последните 25% печелят пари, но дори и така, повече от половината от това 25% правят по -малко от 5000 долара.

Те трябва да изпълнят квотите и са привързани към своя Upline, за да продават продажба на продажба. Звучи нещастно, за да бъда честен.

Те също трябва да поддържат фасадата да бъдеш „собственик на бизнес“ и да има бързане… нещо, което не може да бъде лесно, предвид факта, че доходите им вероятно са ужасяващи.

Много хора ме питат дали някога бих препоръчал някой от продуктите на MLM за хранене, които съм прегледал, и отговорът е не. Това обикновено не е така, защото продуктите са опасни; Това е заради фантастичните твърдения, които тези компании използват за маркетинг, начина, по който MLM са насочени към жените и пълната липса на надзор около своите треньори и продавачи.

По -здравословното не означава подкрепа на компании, които твърдят, че „овластяват“ жените, докато ги използват за натискане на продукт. Това също не означава да влагате неща в тялото си, за които не знаете нищо, или да слушате хора, които нямат улики за науката.

Дял

Диетичната сода е нездравословна? Това е един от по -често срещаните въпроси за храненето, които получавам. И предполагам, че не бих категоризирал сода, диета или не, като „здравословна“ или „физически подхранваща“, но ако човек пие консерва – или три – диетична сода на ден, седмица или месец, е, че това ще навредят на здравето им? Какво да кажа на клиентите за диетична сода? Какво казва изследването?

Какво има в диетичната сода?

Няма много в диетичната сода, освен газирана вода, оцветяване, ароматизатори и подсладител. Мисля, че хората се страхуват заради неговите подсладители, плюс факта, че повечето от нас са виждали това видео на човек, който почиства тоалетната с кокс.

yuck.

Нека разгледаме някои от по -противоречивите съставки в диетичната сода.

изкуствени подсладители в диетична сода

Трудно е да напишеш парче за диетичната сода и да нямаш по -голямата част от него за подсладители. Това е така, защото страховете на повечето народи от диетичната сода се крият с факта, че тя съдържа аспартам, или сукралоза, или нещо, за което някой им е казал, причинява рак/сърдечна болест/повишен апетит и бавна и мъчителна смърт.

За да се справя с тези страхове, ще разбия подсладителя толкова ефективно, колкото мога.

По-голямата част от напитките за диета, направени от Coca-Cola и PepsiCo, съдържат аспартам и/или Ace-K.

Някои други съдържат сукралоза, известна иначе като Splenda и Stevia, подсладител на растителна основа.

Contents

error: Content is protected !!
Call Now Button
×